Om oss

Om oss

Med passion för hantverket och ett genuint intresse för byggnadens och individens behov, skapar och bygger vi hem och miljöer som förgyller helgen och underlättar vardagen. Vi har inget sortiment – allt skapas i ett exemplar!

Design

Vår Designavdelning ombesörjer allt från den lilla enkla möbeln till inredningar, hela rum, hem och miljöer. Allt som gör helheten i uppdraget. Vi har stor kunskap och erfarenhet i val av funktion, stil, proportioner, material samt färg, form och belysning.

 

När du väljer Asteberg har vi som önskan att komma hem till dig för att lyssna in dina behov och känna in rummet samt byggnadens karaktär. Om du inte redan valt en stil kommer vi att föreslå en och i samråd med dig diskutera igenom alla tänkbara behov som kan vara viktiga – och tro oss när vi påstår att vi varit med om det mesta.

 

När du väljer Asteberg sparar du tid. Du slipper processen med måttagning, rita upp och ta beslut om detaljfrågor.

 

Efter godkänt designförslag och offert tar våra produktionsledare och snickare vid och ansvarar för att leverans och montering sker inom överenskommen tid.

 

 

Snickeri

Varje byggnad har sin egen karaktär, storlek och planlösning. Varje individ har sin personlighet, favoritstil, specifika intressen och krav på funktion. Inget standardsortiment i världen kan därför mäta sig mot en platsbyggd och skräddarsydd lösning.

 

Vi har byggt kök och inredningar i de flesta stilar, material och funktioner. Därför kan du vara säker på att du får en stilsäker inredning du kan ha nytta och glädje av länge.

 

Materialet i alla våra produkter är utvalda för att hålla länge, men också för att de är hänsynsfullt framtagna – för sociala och klimatmässiga förhållanden.

 

På vårt snickeri i Hyssna tillverkar vi all inredning hantverksmässigt och omsorgsfullt. På platsen har snickeriverksamhet bedrivits sedan 1951.

 

 

Byggnation

Hantverket är en förutsättning för att garantera en hög klass – varje projekt hanteras med säker hand, medvetet och med öga för detaljer.

 

Våra kompetenta snickare är närvarande i varje byggprojekt. Allt från nybyggnation, tillbyggnader, badrum, verandor och renoveringar i olika storlekar och omfattningar.

 

Vi står för noggrannhet i detaljer och proportioner, kvalitet i utförande och material.

Vi har omsorg i hela projektet från start till avslut.

 

 

Projektledning

När projekten omfattar design och snickeri så väl som byggnation, ombesörjer vi projektledning.

Vår bredd är styrkan i verksamheten.

 

 

Entreprenad

Vi har mångåriga samarbeten med övriga hantverkare så som elektriker, rörläggare, kakelsättare, målare, ventilation och rivning. Vi erbjuder totalentreprenad om så önskas.

 

 

När du väljer Asteberg får du omsorg i helheten oavsett storlek på projektet.

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss